Maandag 15 Juli 2024

Vandaag
09:00 - 18:00

Visverwerking voor Texel

Op het Texelse strand of in een restaurant op het eiland genieten van een heerlijk stukje vis? Grote kans dat de vis in viswinkel De Oude Vismarkt van Texel door één van de medewerkers is verwerkt tot een graatloze filet.

Zes dagen per week worden op de gekoelde productievloer bestellingen klaar gemaakt voor zo'n tachtig hotels, restaurants en cateringbedrijven op Texel. Natuurlijk wordt ook de vis voor de viswinkels De Oude Vismarkt en De Texelse Visspecialist in eigen huis verwerkt.

Service, service, service

Om het werk goed af te kunnen stemmen op de wensen van de indivduele klanten wordt gebruik gemaakt van een gespecialiseerd automatiseringsprogramma. Klanten kunnen 24 uur per dag via internet bestellingen invoeren en uiteraard is het mogelijk per telefoon of per e-mail te bestellen. Om de grootste mogelijke service en kwaliteit te leveren worden de bestellingen afgeleverd door onze chauffeurs met koelauto's.

Nieuwsgierig naar de verwerking van vis? Door de grote ramen in de viswinkel kunnen bezoekers meekijken met het snijden van de vis. Wellicht ziet u de vis terugkomen in onze toonbank of op uw bord als u in een restaurant op Texel een visgerecht besteld! 

Image
Image
Image