Vlamkast 53

1792 CR Oudeschild

Tegenover de Spar

Neem contact met ons op +31(0)222-310783
Stuur ons een e-mail info@deoudevismarkt.nl
Volg de Oude Vismarkt van Texel op Twitter! Volg de Oude Vismarkt van Texel op Facebook!

Met een groep vis eten op Texel?


Meer
Openingstijden
Ma. tot zaterdag 08:30 tot 18:00 uur. Zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Visverwerking

voor hotels, restaurants en cateringbedrijven op Texel

Op het Texelse strand of in een restaurant op het eiland genieten van een heerlijk stukje vis? Grote kans dat deze vis in viswinkel De Oude Vismarkt van Texel door één van de medewerkers is verwerkt tot een graatloos filetje of rugstuk met vel. Op de grote productievloer worden 6 dagen per week bestellingen klaar gemaakt voor zo’n tachtig hotels, restaurants en cateringbedrijven op Texel. Ook de vis voor de viswinkels De Oude Vismarkt van Texel en De Texelse Visspecialist komt van de productievloer.

Bij De Oude Vismarkt in Oudeschild worden met name hele vissen afgeleverd, die op de productievloer worden verwerkt, geportioneerd en gevacumeerd naar de wensen van onze klanten. Om alle horecabestellingen soepel te kunnen invoeren en verwerken, wordt gebruik gemaakt van een automatiseringsprogramma. Klanten kunnen zelf 24 uur per dag via internet bestellingen invoeren. Uiteraard is het ook mogelijk per telefoon, fax of email te bestellen. Medewerkers van De Oude Vismarkt van Texel voeren dan de bestellingen in.

Om de grootst mogelijke service te leveren worden de horecabestellingen zes dagen per week, het hele jaar rond, naar de hotels en restaurants op het eiland gebracht. Bestellen kan zelfs op de dag van levering nog. Om de kwaliteit van de vis zo goed mogelijk te houden is de productievloer gekoeld -uniek op Texel- en wordt de vis met eigen koelauto's rond gebracht.

Als bezoeker van de viswinkel is het mogelijk mee te kijken op de productievloer. Er wordt tot uiterlijk 12.30 uur gewerkt aan de horecabestellingen. Door de grote ramen kan precies gezien worden hoe de medewerkers vis fileren en de vis klaar maken om later terug te komen op het bord van een gast in een hotel of restaurant op Texel.

De onderste foto is gemaakt door Fotostudio Natzijl.