Vlamkast 53

1792 CR Oudeschild

Tegenover de Spar

Neem contact met ons op +31(0)222-310783
Stuur ons een e-mail info@deoudevismarkt.nl
Volg de Oude Vismarkt van Texel op Twitter! Volg de Oude Vismarkt van Texel op Facebook!

Met een groep vis eten op Texel?


Meer
Openingstijden
Ma. tot zaterdag 08:30 tot 18:00 uur. Zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Meer weten over vis

Ons vak en onze passie voor vis brengen we graag over op bezoekers van viswinkel De Oude Vismarkt van Texel. Voor ons is vis een liefhebberij, we kunnen ons geen leven zonder vis voorstellen. Daarom gaan we in havendorp Oudeschild zorgvuldig met vis om, gericht op een toekomst waarin vis een belangrijke rol blijft spelen.

Voor liefhebbers geven we in de winkel graag uitleg over vis en visverwerking. Ook voor vragen over de bereiding van vis kunt u terecht bij één van de medewerkers van de viswinkel. 

Speciale viswensen of grote hoeveelheden? Ook buiten de toonbank hebben we een grote voorraad vis, zowel vers als ingevroren. Dit is mogelijk door de horecagroothandel die zich ook in het pand bevindt. Als we tijdig weten wat de wensen zijn, dan zorgen we dat we de vis in huis hebben.

Vanuit de viswinkel is het mogelijk op de productievloer te kijken. Hier worden de bestellingen voor vele tientallen horecabedrijven op Texel gemaakt en wordt alle vis voor de winkel gefileerd en gesneden. Heeft u genoeg kennis opgedaan over vis? Test bij de expositie ''Leven van de vis' of u de verschillende vissoorten kunt onderscheiden!