Vlamkast 53

1792 CR Oudeschild

Tegenover de Spar

Neem contact met ons op +31(0)222-310783
Stuur ons een e-mail info@deoudevismarkt.nl
Volg de Oude Vismarkt van Texel op Twitter! Volg de Oude Vismarkt van Texel op Facebook!

Met een groep vis eten op Texel?


Meer
Openingstijden
Ma. tot zaterdag 08:30 tot 18:00 uur. Zondag gesloten

Vis eten met een groep

gezelligheid bij viswinkel De Oude Vismarkt van Texel

Viswinkel De Oude Vismarkt in Oudeschild is een prima locatie voor groepen om te genieten van het uitgebreide assortiment vis, belegde broodjes en drankjes. Groepen kunnen bij De Oude Vismarkt van Texel terecht voor een lunch,  borreluurtje met vishapjes of een vroeg diner (alleen plate-service). Het hele pand is aangepast voor mindervaliden.

De knusse picknicktafels en grote eetgelegenheid maken dat De Oude Vismarkt van Texel een ruime locatie is voor groepen op Texel. De viswinkel biedt groepen de keuze uit het eigen (vis)assortiment met rijkelijk belegde broodjes, heerlijke gebakken vis of complete menu's. Bij voorkeur wordt de bestelling van te voren doorgegeven zodat wachten niet nodig is. De Oude Vismarkt van Texel wil altijd meedenken met de wensen van de groep, maar voorziet niet in catering of buffetten. Hiervoor verwijzen we graag naar een cateringbedrijf op Texel. Ook hanteren we een maximale groepsgrootte van 30 personen, dit omdat we onze reguliere bezoekers ook zitplaatsen willen bieden. Daarnaast houden we het recht reserveringen van groepen af te wijzen vanwege te grote drukte in de winkel.

Voor liefhebbers is het -na overleg- mogelijk in de productieruimte uitleg te krijgen over vis en mee te kijken met de visverwerking. Vis fileren is een vak en dit laten we graag zien! En bezoek zeker de expositie over vis en Texelse visserij op de bovenverdieping van het pand.

Er zijn voor groepen veel activiteiten in havendorp Oudeschild. Denk bijvoorbeeld aan museum Kaap Skil, een tocht op één van de garnalenkotters of één van de spellen of tochten van de evenementenbureaus. Ook kunt u zich prima vermaken in Oudeschild, in de nabijheid zijn gezellige winkels met ondermeer souvenirs, interieurspullen en kleding.