Vlamkast 53

1792 CR Oudeschild

Tegenover de Spar

Neem contact met ons op +31(0)222-310783
Stuur ons een e-mail info@deoudevismarkt.nl
Volg de Oude Vismarkt van Texel op Twitter! Volg de Oude Vismarkt van Texel op Facebook!

Met een groep vis eten op Texel?


Meer
Openingstijden
Ma. tot zaterdag 08:30 tot 18:00 uur. Zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Gebakken vis

Viswinkel De Oude Vismarkt van Texel biedt een ruime keuze aan gebakken vis. Deze vis kan los besteld worden of als onderdeel van een menu met patat, huisgemaakte salade en saus. De vis en patat worden in afzonderlijke ovens gebakken in sojaolie. Kies bijvoorbeeld voor kibbeling van verse kabeljauw of een heerlijke lekkerbek. Neem een kijkje in De Oude Vismarkt van Texel in Oudeschild en proef de ambachtelijke kwaliteit van de vis zelf!

Garnalenbeignets
Een gepaneerde Noorse garnaal, waarvan er negen stuks in een portie gaan. Lekker met piri piri saus!

Garnalenkroket 
Een garnalenkroket met een vulling die voor minimaal 25 procent uit garnalen bestaat. De garnalenkroket wordt gebakken in sojaolie.

Garnalentapas
Verschillende soorten grote garnalen met piri piri saus
 
Gebakken inktvisringen
Een portie gebakken inktvisringen met saus naar keuze.
 
Gebakken kabeljauw
De verse kabeljauw wordt voorzien van een laagje beslag en gaat na de bestelling de bakoven in. De vis wordt gebakken in sojaolie. 
 
Gebakken mosselen
Een portie gebakken gepaneerd mosselvlees met saus naar keuze.

Gebakken poon
De verse poon wordt voorzien van een lekker krokant beslag en gaat op het moment van de bestelling de bakoven in. Een saus naar keuze maakt het visgerecht af. Verser kan gebakken vis niet zijn!
 
Gebakken roodbaars
De verse roodbaarsfilet wordt voorzien van een laagje beslag en gaat op het moment van de bestelling de bakoven in.Verser kan gebakken vis niet zijn!
Er kan ook voor een roodbaarsmenu gekozen worden, met een gebakken roodbaarsfilet, frietjes, huisgemaakte salade en een saus naar keuze.
 
Gebakken schol
De verse schol wordt voorzien van een lekker krokant laagje beslag en gaat op het moment van de bestelling de bakoven in. De vis wordt gebakken in sojaolie en een saus naar keuze maakt het visgerecht af. Verser kan gebakken vis niet zijn!
 
Gebakken sliptong

Erg geliefd bij vissers en visliefhebbers zijn gebakken 'slippies'. De verse tong wordt voorzien van een beslag, dat voor een lekker krokant laagje zorgt. Op het moment van de bestelling gaat de sliptong de bakoven in. Verser kan gebakken vis niet zijn!
 
Kibbeling

Kibbeling wordt bij De Oude Vismarkt van Texel gemaakt van kabeljauw. De vis wordt gebakken in sojaolie en voorzien van een heerlijk mix van kruiden. Verser kan gebakken vis niet zijn!

Lekkerbek
De lekkerbekjes van viswinkel De Oude Vismarkt van Texel worden gemaakt van heekfilet. De vis wordt voorzien van een lekker krokant laagje beslag en gaat op het moment van de bestelling de bakoven in. Een lekkernij en een hardloper in de viswinkel.

Palingkroketjes
Kleine kroketjes met gerookte paling en ragout.

Visfriet
Favoriet bij kinderen zijn knapperige visfrietjes, gemaakt van diverse soorten witvis. Ook grote kinderen vinden ze heerlijk!